جستجوی مرتبط

آگهی های وقت سفارت پرتغال

آگهی های تصادفی وقت سفارت پرتغال
آگهی های وقت سفارت
وقت سفارت آلمان, فرانسه و ایتالیا تضمینی و فوری
توان آگهی 2
مشاوران ویزای شینگن سفر ندای پارسیان
تلفن :02188522362-09123216301

وقت سفارت کانادا تضمینی و فوری
توان آگهی 2
مشاوران ویزای شینگن سفر ندای پارسیان
تلفن :02188522362-09123216301

وقت سفارت کانادا
توان آگهی 10
آژانس مسافرتی ویزا و تور:ندای سفر
تلفن :02188522362-09302036465

تعیین وقت فوری سفارت ایتالیا

آژانس مسافرتی ویزا و تور:آبان گشت
تلفن :02188522362

وقت سفارت آلمان

جی ویزا (سامانه وقت سفارت آلمان)
تلفن :02100000

وقت سفارت آلمان

آژانس هواپیمایی ویزا و تور:نوای آسمان
تلفن :02100000

وقت سفارت فرانسه , آلمان , سوئد , ایتالیا , کانادا
توان آگهی 26
وبسایت جامع تور و گردشگری: هایتورینگ
تلفن :02188522362-09123216301

وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال در ویزاکاران به صورت تضمینی و فوری با قیمت ارزان از طرف موسسات و آژانس های معتبر در وقت سفارت گرفته میشود. 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریستی

1- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل (پس از مطالعه کامل این صفحه اینجا کلیک کنید).

2- یک قطعه عکس جدید رنگی (4X3، تمام رخ و با زمینه سفید).

3-گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

4- الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ). ب) کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

5- فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات). ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

6-معرفی نامه از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی) الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی). ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی). پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان. ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد. ث) اثبات بر فعال بودن شرکت. ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه). چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

7- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده

8- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کنند ه هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.

9- اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها ( پیش فاکتور (پروفرما اینویس) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

10- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

11-رزرو هتل و تاییدیه ان.

12-بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ 30،000 یورو یا 50،000 دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

13- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

14- متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.

15-توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند.

** همچنین همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد. مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود توجه: سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد.

1- در صورت همراه نداشتن هر یک از مدارک مورد نیاز که در لیست مدارک ذکر شده است مدارک شما توسط افسر ویزا دریافت نشده و جهت مراجعه بعدی نیاز به اخذ وقت مجدد در سایت وزارت خارجه و دریافت فرم آنلاین میباشد. 2– مدارک را طبق چک لیست زیر مرتب بفرمایید در غیر این صورت مدارک شما پذیرفته نمی شود

2-1 فرم آنلاین همراه با عکس چسباندن عکس بر روی فرم با استفاده از چسب مایع الزامی میباشد. 2-2 کپی پاسپورت و کپی ویزا های قبلی

2-3 دعوت نامه و مدارک شخص دعوت کننده (شغلی، مالی و کارت شناسایی یا اقامت و یا کپی پاسپورت شخص دعوت کننده

2-4 مدارک شغلی

2-5 مدارک بانکی و مالی

2-6 سایر مدارک شاملی ملکی سند ازدواج و …

2-7 کلیه کپی ها که طبق ترتیب بالا منظم شده باشد.

2-8 رزرو هتل

2-9 رزرو بلیط

2-10 کپی بیمه نامه مسافرتی

2-11 وجه درخواست ویزا (روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای 5 سال مبلغ 60 یورو و کمتر از 5 سال رایگان میباشد)

3- در صورت خریداری بلیط مسافرتی قبل از اعلان نتیجه ویزا توسط سفارت ، سفارت هیچگونه مسولیتی را نمی پذیرد لزا هرگونه مسولیت کنسلی و یا تغییر تاریخ آن به عهده متقاضی می باشد.

4- درصورتی که با درخواست متقاضی در گذشته در هر یک از کشورهای عضو شنگن موافقت نشده باشد ،امکان درخواست مجدد از پرتغال را ندارد .

5 – بعد از تحویل مدارک جهت پیگیری نتیجه ویزا از طریق تلفنهای سفارت ویا مراجه حضوری جداًخود داری فرمایید. نتیجه ویزا بعد از بررسی از طریق سفارت و بصورت تماس تلفنی از سمت سفارت اعلام میگردد .